Publicatie “Is jouw onderwijs toekomstproof?”

Trots kijken we terug op een geslaagd symposium “ieder kind speciaal” dat we samen met de Synergieschool en de OU hebben georganiseerd. We hebben genoten van de persoonlijke verhalen van de sprekers en speciaal van de verhalen van de kinderen. Tijdens de rondetafelgesprekken hebben we over de vraag “Is jouw onderwijs toekomstproof?” nagedacht.

We willen iedereen bedanken voor de deelname en bijdrage aan deze dag! Wil je ook aan de slag met toekomstproof onderwijs en ben je benieuwd naar onze aanpak? Bestel dan nu onze unieke publicatie waarin de samenhang tussen good practice, onderzoek en co-creatie uitgebreid wordt weergegeven.

Bestel voor slechts € 7,95  (exclusief € 3,32 verzendkosten), onze unieke publicatie waarin de samenhang tussen good practice, onderzoek en co-creatie uitgebreid wordt weergegeven. Benieuwd? Neem een sneak peek.

U ontvangt de publicatie na betaling van het totaalbedrag à € 11,27 naar NL97RABO3626865363 t.n.v. J. van Dijk onder vermelding van Publicatie toekomstproof.

Bestel hier de publicatie “Is jouw onderwijs toekomstproof?”

Aankoop publicatie "Is jouw onderwijs toekomst-proof?" | Maart 2018
reCAPTCHA

Hieronder een sfeerimpressie van het symposium