Nieuwsbrief archief

Nieuwsbrief februari 2019

10 april aanstaande organiseren wij een nieuw Boeiend Onderwijs Event in samenwerking met Basisschool Tarcisius in Heerlen. Met de toekomstgerichte visie als richtingaanwijzer, is er nu een kanteling gaande bij deze school.

Nieuwsbrief november 2018

Altijd al willen weten hoe je talent écht centraal kunt zetten en wat leerlingen hiervan vinden? Op 7 november 2018 organiseren wij samen met De OnderwijsWerkplaats de Marktplaatsbijeenkomst Talentontwikkeling, Droom, Denk, Durf, Doe!

Nieuwsbrief Juni 2018

Druk bezig met het afronden van het schooljaar zoals de oudergesprekken, de rapporten, het schoolreisje, het kamp, de overdracht, de formatie, de jaarkalender en zo meer?

Nieuwsbrief mei 2018

Ben jij ook zo onder de indruk van visualisaties, mindscapes en sketchnotes? Start je les of vergadering eens met een visualisatie en kijk wat er gebeurt!

Nieuwsbrief februari 2018

Ben jij ook zo onder de indruk van visualisaties, mindscapes en sketchnotes? Zou jij dit zelf graag willen leren toepassen in je werksituatie? Wil je je vaardigheden als beelddenker verder ontwikkelen? Dan is deze tweedaagse training ‘LEREN VISUALISEREN’ iets voor jou!

Nieuwsbrief december 2017

Het einde van het jaar is in zicht. Tijd om de balans op te maken, terug te kijken naar het afgelopen jaar, maar vooral ook vooruit te blikken naar het nieuwe jaar. Voor ons was 2017 een jaar waarin we mooie dingen hebben mogen initiëren, meemaken en bijwonen.

Nieuwsbrief december 2017

In een nieuwsbrief over moed, lef en hart voor onderwijs willen we deze keer ook stilstaan bij het werk van prof. dr. Luc Stevens. In de afgelopen 15 jaar hebben wij kennis gemaakt met deze founding father van Stichting NIVOZ dat door hem in 2003 werd opgericht.

Nieuwsbrief oktober 2017

Irisz is nog gewoon Irisz, maar toch vonden we het tijd worden voor een nieuw jasje. Dat nieuwe jasje komt vooral tot uiting in onze compleet vernieuwde website.