Basistraining Visualiseren

 

Het aanbod van IRISZ
In deze training leer je basisvaardigheden visualiseren met daarin o.a.: Werken met templates Uitbreiding van je beeld-bibliotheek, Visualiseren op tempo, Visual storytelling, Visual recording: luisteren en tekenen tegelijk en het gebruik ipad bij het maken van visuals.

 

De ervaring van de klant:
De bijeenkomsten van leren visualiseren hebben me verrast. Tijdens de bijeenkomsten zat er een lekker tempo en veel afwisseling in het aanbod. De inhouden zijn praktisch van aard en je krijgt genoeg achtergrondinformatie als je je meer wil verdiepen in een onderwerp. Feit blijft dat je niet leert visualiseren in deze 2 bijeenkomsten maar dat je dit leert door te oefenen en de tips toe te passen. Dit resulteerde onder andere in een uitnodiging om met de fiets naar school te komen en het meer serieuze werk; een getekend jaarplan. Ik heb erg genoten van de bijeenkomsten en de opbrengst die het voor mij heeft opgeleverd.

 

Opbrengst
Inmiddels hebben veel leerkrachten de weg gevonden naar de training voor basisvaardigheden en die voor gevorderden. Visualiseren is erg populair bij kinderen in de groep maar ook bij het maken van plannings-documenten voor de schoolorganisatie. Jeanne heeft het jaarplan voor haar school in een visualisatie uitgewerkt. Hiernaast zie je het template dat ze daarvoor ontworpen heeft.

 

Jeanne Vleeshouwers

Leerkracht obs De Graswinkel

 

Geïnspireerd geraakt door het verhaal van Jeanne en geïnteresseerd in een samenwerking met IRISZ? Neem dan contact met ons op!

Agenda