De “toekomst”

 

De vraag van Saskia aan IRISZ
Als startend directeur wilde ik meer inzicht in mijn persoonlijk leiderschap en onderzoeken welke competenties en vaardigheden ik ten behoeve van de innovaties die wij wilden uitvoeren verder moest ontwikkelen.

 

De ervaring van de klant:
Via via kwam ik bij irisz terecht; De denkwijze van IRISZ en het ‘plan van aanpak’ sloot aan bij wat ik zocht: een coach die vanuit mijn werkcontext mijn onderzoeksvragen onder de loep neemt, meedenkt en om-denkt.
Het werken aan ‘Participatief leiderschap voor de directeur’ in schooljaar 2016-2017 heeft ervoor gezorgd dat ik meer zicht heb op mijn leiderschapsvaardigheden en -strategieën, mijn sterke kanten en ontwikkelpunten. Ik weet wat ik kan en wat ik doe en hoe ik van hieruit weer nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen.

 

Opbrengst
Bij de start van het traject was Saskia startend directeur van bs. St Theresia in Boukoul. Inmiddels is zij ook RDO-directeur van bs. Lambertus in Swalmen.

 

Saskia Retera

Directeur St. Theresia te Boukoul

 

Geïnspireerd geraakt door het verhaal van Saskia en geïnteresseerd in een samenwerking met IRISZ? Neem dan contact met ons op!

Agenda