31 januari 2018 – BO-Event

*Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor het BO-Event van 31 januari en is inschrijven niet meer mogelijk.

Woensdag 31 januari 2018       
14.00 -17.00 uur: BO-Event
Voor wie: Leerkrachten in het basis- , voortgezet en speciaal onderwijs
Locatie: Synergie School
Kosten: €50,- per deelnemer

Wil jij ook aan de slag met gepersonaliseerd leren in jouw groep?
Ben je op zoek naar ideeën, voorbeelden en organisatievormen om “Onderwijs Anders” vorm te geven?

 

Op woensdagmiddag 31 januari organiseren we een Boeiend Onderwijs Event, ofwel BO-Event. Deze netwerk-middag staat in het teken van uitwisselen van good practise van Boeiend Onderwijs met enthousiaste collega-leerkrachten uit basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs.

Waar kunnen we dit event beter laten plaatsvinden dan op een inspirerende plek, waar de wens van “Onderwijs Anders” volop in ontwikkeling is: De Synergie-school in Roermond. Hier worden jullie door een van de betrokken directeuren Hetty Belgers en Jet Dekkers meegenomen in het verhaal en de droom van deze school. Met de missie “Alle kinderen welkom” geeft deze school op een vernieuwende wijze handen en voeten aan gepersonaliseerd leren. Dit doen zij in een gebouw waar “zin in leren” spontaan ontstaat.

Vooraf en aansluitend aan de rondleiding zullen Hans Leistra en Eveline Havenith jullie begeleiden in een workshop waarin met eigentijdse werkvormen gewerkt wordt aan de vragen die in jouw praktijk leven. De indrukken die jullie tijdens de rondleiding verzamelen worden vertaald naar kleine stappen in de klas. Hierbij komt er meer dan genoeg gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen en successen en worstelingen te delen.